Almanya Ebay Siparişleri Nasıl Gönderilir? | En Uygun Fiyat

Almanya Ebay Siparişleri Nasıl Gönderilir?


Teknoloji asrında para kazanmanın çeşitli yolları bulunmaktadır. Ebay, online olarak para kazanma yollarından biridir. Sunduğu avantajlar nedeniyle pek çok satıcı eBay platformunu tercih etmektedir. E-ticaret dünyasına yeni adım atanlar eBay sistemini hakkında bilgi edinmelidir. Yeni başlayanların sisteme alışması biraz zaman alabilir. Alıştıktan sonra QuickShipper gibi destek hizmetlerle işlemlerinizi seri bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

EBay, dünya genelinde online ticaret yapabilmeye imkan tanıyan platformlardan biridir. Ebay, dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet göstermektedir. Uzun yıllardır faaliyet göstermesinden dolayı sistemi oturmuştur. Milyonlarca satıcıyı bir araya toplayan eBay platformu, alıcılara büyük bir kolaylık sunar. Alıcı, dünyanın farklı lokasyonlarındaki çok sayıda satıcıdan ürün alabilme şansını elde eder.

EBay platformundan ticaret yapabilmek için ek bir ücret ödenmez. Sadece listeleme ücretleri talep edilir. eBay, listeleme ücretleri diğer online ticaret platformlarına oranla daha düşüktür. Kendine global bir Pazar yeri edinmek isteyen satıcılar için ideal bir platformdur. Satıcı olarak platform üzerinden kendi hedef kitlenizi oluşturabilirsiniz. Böylece daha az efor sarf ederek daha çok kazanç elde edebilirsiniz. QuickShipper hızlı teslimat hizmetiyle eBay satıcılarının müşteri memnuniyetini kazanmalarına destek olur.

EBay, dünya genelinde popülerlik kazanmış Amazon ile Etsy arasında bir e-ticaret platformudur. Amazon’un ürün listeleme, kayıt ve kurulum gibi yönetim süreçleri biraz daha karışıktır. Oysaki eBay platformunun kurulum, kayıt, ürün listeleme yönetimi çok daha basit bir şekilde yapılabilmektedir. Etsy platformunda ürün listeleme yapıldığında ücret ödenmesi gerekir. Ebay platformunda ise belli bir süre boyunca ücret ödemeden ürün listeleyebilirsiniz.  Az efor çok satış anlayışına sahip olanlar için eBay son derece avantajlıdır. Sağladığı avantajlar, kolay kayıt, geniş müşteri kitlesi, kurulum kolaylığı eBay’ın daha kısa sürede popüler olmasını sağlamıştır.

EBay, Amerika merkezli bir e-ticaret platformudur. Kendi metotları ve QuickShipper tarzında hizmetlerle üreticiden tüketiciye veya tüketiciden tüketiciye ürünün ulaşmasını sağlar.  Platform, online Pazar yeri ve müzayede mantığı ile hizmet sunar. 30 üzerinde ülkede faaliyet gösteren eBay, açık artırma anlayışını da benimser. Global bir pazarda çok sayıdaki alıcı ile satıcıyı buluşturur. Global pazarda hizmet vermesi nedeniyle eBay platformunun hacmi oldukça büyüktür. Platforma alıcı olarak dahil olursanız bir ödeme yapmazsınız. Ancak satıcı olursanız bir ücret ödemeniz gerekir.

EBay, Paypal ile Skype’nin de sahibidir. Kore ve Türkiye dışındaki diğer ülkelerde eBay adıyla hizmet sunar. Almanya’da eBay.de olarak faaliyet göstermektedir. EBay’ın hizmet ağı, Hong Kong’dan Amerika’ya, Fransa’dan Malezya’ya kadar çok geniş bir alana yayılmıştır. Platformda Küresel Gönderi Programı uygulanır. Bu program ve QuickShipper gibi destek servislerin yardımıyla 105 ülkeye ürün gönderimi yapabilmektedir. Her ay 110 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Ebay platformunda satışı yapılan ürünlerin grupları ülkeden ülkeye, bölgeden bölgeye değişiklik göstermektedir. Yaygın olarak satışı yapılan ürünler arasında sanat, ev ve bahçe dekorasyonu, müzik araç ve gereçleri, kitap, moda ürünleri, elektronik eşyalar, oyuncaklar yer almaktadır. Platformda sadece yeni ürünler satılmaz. Kullanılmış ikinci el ürünlerin satışı da yapılmaktadır. Kullanıma engel sorunu olmayan ürünlerinizi de eBay platformunda satabilirsiniz.

Ebay platformunda ürünlerin büyük bir çoğunluğu açık artırma modeliyle satılır. Sabit fiyatlı ürünler de bulunmaktadır. EBay, satıcılarına ürün depolama hizmeti vermemektedir. Her satıcı ürünlerini kendi depolarında saklayarak satmaktadır. Ürünlerin nakliyesi konusunda satıcılarına global nakliye hizmetleri aracılığıyla çeşitli yardımları bulunmaktadır.  QuickShipper, sunduğu hızlı ve güvenilir kargo hizmetiyle eBay satıcılarının her zaman yardımcısıdır. Adresten aldığı ürünlerin barkod işlemlerini hızlıca tamamlayarak ilk uçuşla adrese gönderimini yapar.