Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS ÖZET BEYAN 

    Özet beyan kargo firmalarının gönderilerin güvenli şekilde iletilmesi ve müşterinin gümrükte daha az sorun yaşaması için uygulanan bir yöntemdir. UPS özet beyan hizmeti Türk gümrük bölgesine kargo girmeden ya da çıkmadan bilgilerinin elektronik yolla iletilmesini sağlamaktadır.  Quick Shipper UPS kargo hizmetlerinin geniş kapsamlı bir şekilde sunulması konusunda çözüm odaklı bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. Özet Beyan Nedir Özet Beyan Verilme Sebebi

    Birçok kişinin merak ettiği özet beyan nedir özet beyan verilme sebebi nedir sorularına özet beyan eşyanın bilgilerinin elektronik özetidir diye cevap verebiliriz. Böylece daha kolay risk analizi yapılabilir.  Quick Shipper özet beyan konusunda profesyonel bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir. Böylece herhangi bir şekilde özet beyan süresini kaçırmamanız noktasında profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

UPS Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. Özet Beyan Düzenlenmesi ve Süresi

    Genelde gümrük bölgesine girilmeden 4 saat önce verilmesi gereken özet beyan, düzenlenmesi ve süresi yurtdışı kargonun hangi taşımacılık yöntemiyle geldiğine göre değişmektedir. Düzenlenirken veri işleme tekniği kullanılır ve yanına konşimento da eklenir. 

UPS Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. Özet Beyan Verilmezse Cezası Var Mıdır?

    Eğer özet beyan verilmezse cezası var mıdır diyenler için bu uygulama yapılmadığında usulsüzlük cezası uygulanmamaktadır.  Quick Shipper özet beyan noktasında geniş kapsamlı bir bilgi birikimine sahiptir. Bundan dolayı özet beyan konusunda herhangi bir sorun yaşamadan bu tür işlemleri başarılı bir şekilde tamamlamanızı mümkün kılmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

UPS Özet Beyan

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al