Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. YURTDIŞINA KARGO İLE EVRAK GÖNDERME NASIL YAPILIR? 

    Çeşitli nedenlerden dolayı yurtdışına evrak göndermek isteyen kişilerin sıklıkla karşılaştığı yurtdışına kargo ile evrak gönderme nasıl yapılır? Bu işlem yurtdışı gönderileri arasında en çok tercih edilen gönderilerden olup daha kolay bir şekilde gönderilmektedir. Evrakların boyutları nedeniyle hacimsel hesaplamaları oldukça az çıkmaktadır. Bu nedenle bu gönderilerin fiyatları oldukça uygun olmaktadır. 
    Ayrıca evrak gönderimlerinde uygulanana gümrük prosedürleri oldukça azdır. Bu nedenle de gönderimleri oldukça hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Genel olarak evrak teslimleri 1 ile 3 iş günü arasında sürmektedir. Eğer acil bir şekilde evrak teslimi yapılacaksa express kargo ile gönderim yapıla bilinmektedir. Ayrıca ekonomi express kargo seçenekleri ile de yurtdışı kargo gönderimi yapmak mümkün. 
    Evrak kargoları özellikle kurumsal evraklar için uçak kargo ile taşınması yapılmaktadır. Bu taşıma işlemi toplamda ise 200 farklı ülke için geçerlidir. Tüm evraklar içinde özel paketleme yapılmaktadır. Yani hiçbir şekilde önemli evrakların yırtılması veya başka şekilde zarar görmesi gibi bir durum söz konusu olmamaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. Uluslararası Kargo Gönderme İpuçları

    Eğer yurtdışına kargo göndermek istiyorsanız o zaman uluslararası kargo gönderme ipuçları ve detaylarının bilinmesi oldukça önemlidir. Bu sayede hem doğru kargo firmasını seçilebilecek hem de kargolar daha hızlı teslim edilmiş olacaktır. İlk olarak kargo fiyatlarını bilinmesi gerekmektedir. Her paket tipinin fiyatları aynı olmamaktadır. 
    Kargo gönderiminden önce mutlaka kargo firmalarından teklif alınması oldukça önemlidir. Bu işlem firmaların iletişim bölümünde yer alan anında teklif al hizmeti ile kolayca ve ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır. Öte yandan gönderim öncesinde kargo firmasının güvenirliliği araştırılmalıdır. Burada firma tercihine dikkat ediyor olmanız, hızlı ve güvenli bir şekilde kargo hizmeti almanız anlamına gelecektir.
    Güven konusunda bilinmesi gereken en önemli ipucu kargo takip özellikleridir. Mutlaka firmaların kargo takip hizmetinin verilip verilmediği kontrol edilmelidir. Bu sayede kargonuzu kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Quick Shipper ile iletişime geçerek tam da aradığınız kalite startlarına sahip bir şekilde hizmet alabilirsiniz! Böylece yurtdışı kargo gönderme konusunda talebinize uygun bir şekilde hizmet alabilirsiniz!

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al