Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. EKONOMİ EXPRESS KARGO NEDİR?

Firmalar ve şahıslar için kargo konusu, ticaretlerinde maliyetleri belirleme noktasında çok değerli bir konumdadır. Bu nedenle firmalar ve bireyler taşıma ücretlerini düşürmek ve kar marjlarını yükseltmek isterken, bunun yanı sıra taşıma hizmetinin kalitesinden de ödün vermek istemezler. Quickshipper firması olarak, firmaların ve bireylerin acil olmayan gönderilerinin teslimatları için geliştirmiş olduğumuz ekonomi express kargo hizmetini sizlere alternatif bir hizmet olarak sunmaktayız. Ekonomi express kargo hizmeti ile taşıma hizmeti kalitemizden ödün vermeden, kargolarınızı daha uygun fiyatlar ile kapıdan kapıya teslim etmekteyiz. Ekonomi express kargo hizmetimizde, taşıma süresi express kargo hizmetine göre daha uzun, navlunlar ise çok daha uygundur.

2. EKONOMİ EXPRESS KARGO SERVİSİNDE TESLİMAT SÜRELERİ

Ekonomi express hava yolu servisi birçok servise göre hem daha hızlıdır hem de çok daha ekonomiktir. Ekonomi express kargo hizmeti, Dünya çapındaki teslimatları toplama işlemini gerçekleştirdikten sonra ortalama 4-6 iş günü içinde teslim eder. Bu süre bazı etkenler ile daha uzun veya kısa olabilir. Bu etkenler hakkında bilgi vermek gerekirse; gönderi ülkesi ile teslim edilecek ülke arasındaki mesafe, gönderi ülkesi ile teslim edilecek ülke arasındaki konum ve gönderi ülkesi ile teslim edilecek ülke arasındaki özel kontroller gibi etkenler olarak sıralanabilir.

 Ekonomi Express Kargo

3. EKONOMİ EXPRESS KARGO FİYATLARINDA FAYDA MALİYET İLİŞKİSİ

Quickshipper sizlere, diğer taşıma hizmetlerinde de olduğu gibi,  ekonomi ekspress kargo hizmetinde de fayda maliyet ilişkisi sunar. Ayrıca, ekonomi express kargo hizmetini seçerek, kargo maliyetiniz ile malzeme değeriniz arasındaki en hassas dengeyi tespit edebilir buna bağlı olarak da lojistik sürecinde optimal faydaya erişebilirsiniz. Ek olarak, ekonomi express kargo hizmeti ile gönderilerinizin teslimatı bütün dünyada kapıdan kapıya servis ile sağlanırken, sizler de çevrimiçi takip sistemi hizmetimizden faydalanabilir ve temel gümrük işlemlerini rekabetçi pazar içerisinde bütçenize en uygun bir şekilde gerçekleştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Ayrıca, gönderinizin içeriğine göre QuickShipper’ın sizler için geliştirmiş olduğu ilave hizmetlerden de yararlanabilirsiniz.

4. EKONOMİ EXPRESS KARGO AVANTAJLARI

Quickshipper firması olarak diğer taşıma hizmetlerinde olduğu gibi ekonomi express kargo hizmetinde de avantajlarımız bulunmaktadır. Piyasadaki diğer taşıma firmalarına göre rekabetçi fiyatlarımız mevcuttur.

Profesyonel gümrükleme bilgimiz ile gönderilerinizin taşıma sırasındaki verimliliğini artırmaktayız. Ayrıca, kurye hizmet ağımız ile gönderilerinizi kapıdan teslim alma, aynı gün içerisinde gönderilerinizin online takibinin yapılabilmesi ve malların güvenliğini sağlamak için tüm süreçlerin izlenebilmesi gibi imkanlarımız da bulunmaktadır.

Ekonomi Express Kargo ve Express Kargo hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için sayfamızdaki iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al