Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. KUVEYT KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Kuveyt’e gönderiyoruz.
    Kuveyt ile Türkiye arasında ortak kültürel ve tarihi bağlara dayanan çok yönlü ilişkilerimiz bulunmaktadır. İki ülke arasındaki diyalog ve iş birliğini geliştirmek için üst düzey çalışmalar yapılmaktadır. Türkiye’den Kuveyt’e yapılan yatırımların önü açılmış durumdadır. Türkiye ile Kuveyt arasındaki kargo transfer süreci gerek kişisel gerekse ticari amaçla hazırlanan kargolar gün geçtikçe daha çok talep edilmektedir. Türkiye’den Kuveyt’e göndereceğiniz kargolarınız ne olursa olsun ister firma ister bireysel olarak bizimle iletişime geçerek Kuveyt kargo hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Türkiye’den Kuveyt’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,06 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’den Kuveyt’teki bir noktaya göndermek istediğiniz kargo gönderilerinizi hava yolu taşımacılığı ile 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz. 
    Kuveyt’e kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Kuveyt Kargo

1.1. Kuveyt Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, firmaların veya bireylerin Kuveyt’e göndermek istedikleri kargolarını hava yolu taşımacılığı hizmetlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile Kuveyt’e gönderilen kargolarınızın en büyük avantajları hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Deniz yolu ve kara yolu taşıma yöntemleri ile taşınması mümkün olmayan kargolarınızı Kuveyt’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile taşınabilmesi mümkündür. Kuveyt’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızın gönderilmesi sürecinde kargolarınız hasar görmeden ve deforme olmadan Kuveyt’teki alıcısına ulaşmaktadır.

1.2. Kuveyt Kargo Avantajları

•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    30 kilo üzeri Kuveyt gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti

Kuveyt Kargo

2. KUVEYT KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Kuveyt’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,06 Euro’dan başlamaktadır.
    Kuveyt express kargo gönderilerinizin taşınmasında görev alan QuickShipper, bir kargonun zamanında ve sorunsuz ulaşması gerektiği bilinciyle yıllardır hizmetinizdedir. Hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile Kuveyt’e gönderilen kargolarınızın en büyük avantajları hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Kargonuzu zamanında ve hızlı ulaştırmanın yanında, kargonuza zarar gelmeden ulaştırmak da bir taşıyıcı firmasından beklenen diğer bir önemli husustur. Gönderinizin türüne göre paketlenen Kuveyt express kargolarınız, özenle transfer edilerek Kuveyt’teki alıcısına teslim edilmektedir. Express kargo hizmetimiz ile Kuveyt’e hızlı, sorunsuz ve ekonomik gönderimler gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’den Kuveyt’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,06 Euro’dan başlamaktadır. 
    Türkiye’den Kuveyt’e gönderilen kargolarınız ortalama 1-2 iş günü içerisinde Kuveyt’teki alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kuveyt Kargo

3. KUVEYT KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Kuveyt’e doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Kuveyt’e gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Kuveyt Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Kuveyt’i seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Kuveyt’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,06 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kuveyt Kargo

3.2. Kuveyt Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Kuveyt’teki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Kuveyt’e 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Kuveyt Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Kuveyt Kargo

3.4. Kuveyt Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. KUVEYT HAKKINDA

    Kuveyt, Basra Körfezinin kuzeyinde yer almaktadır. Ülkenin tamamına yakını düz ve çöl alanlardan oluşmaktadır. Petrol ve doğal gaz kaynaklarına sahiptir. Ülke ekonomisi petrole dayanmaktadır. Yüz ölçümü 17.818 kilometre karedir. 2020 yılı tahmini nüfusu 2,9 milyondur. Ülkede para birimi olarak Kuveyt Dinarı kullanılmaktadır. Ülkenin resmi dili Arapçadır.

4.1. Türkiye Kuveyt İthalat-İhracat İlişkisi

    Kuveyt 2020 yılında toplam 40,16 milyar dolarlık ihracat ve 28,34 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Çin, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri, Japonya ve Suudi Arabistan ile kurmuştur. Türkiye 2020 yılında Kuveyt’e 556 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Kuveyt’e ihraç edilen başlıca ürünler; demir-çelik çubuklar, savaş tankları, dokunmuş halı ve tekstil ürünleridir. Türkiye 2019 yılında Kuveyt’ten 53,38 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Kuveyt’ten Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; ham petrol, saf alkol ve etilen polimerleridir. İki ülke arasında 2019 yılında 610 milyon doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Kuveyt Kargo

4.2. Kuveyt Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    İş görüşmeleri hızlı bir şekilde geçilmemelidir. Ticari ilişkilere başlamadan önce mutlaka güvenin oluşturulması gerekmektedir. Kuveyt’te misafir ağırlamaya önem vermektedirler. Ülkede kredi kartı kullanımı yaygındır. Ülke iklimi yıl içerisinde farklılıklar göstermektedir.

4.3. Kuveyt’e Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Kuveyt’e kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Kuveyt arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Kuveyt’in ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Kuveyt Kargo

5. KUVEYT KARGO İKUVEYT SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Kuveyt’e kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Kuveyt’teki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Kuveyt seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kuveyt’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,06 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Kuveyt kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Kuveyt’e kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Kuveyt’e en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Kuveyt’e en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT , UPS , FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Kuveyt’e ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Kuveyt’e gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al