Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. BELARUS KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Belarus’a gönderiyoruz.
    Belarus her yıl artan popülariteye sahip ve zengin tarihi ve hızlı gelişen işletmeleri olan bir ülke konumundadır. Diğer ülkeler tarafından doğrudan yatırımcı alan bir ülkedir. Belarus express kargo hizmeti, Türkiye’nin her yerinden Belarus’taki bir noktaya gönderilerinizin taşınmasına imkân sunan bir hava yolu taşımacılığı hizmetidir. QuickShipper, Belarus express kargo hizmetini uzun yıllardır vermektedir. Belarus express kargo hizmeti ile kargolarınızın hasar görmesi engellenerek alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Belarus’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56 Euro’dan başlamaktadır.
    Belarus’a kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Belarus Kargo

1.1. Belarus Uçak Kargo Hizmeti

    Belarus’a kargo göndermek isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimizin gönderilerini en hızlı kargo taşıma yöntemlerinin başında gelen hava yolu taşımacılığı ile gerçekleştirmekteyiz. Hava yolu taşımacılığı ile Belarus’a gönderilecek olan kargoların takibini ve teslimatını firmamız yapmaktadır. Hava yolu taşımacılığı ile gönderilen kargolarınız, kara ve deniz yolu ile yapılan kargo taşımacılığa göre çok daha güvenli ve hızlı teslim edilecektir. 

1.2. Belarus Kargo Avantajları

•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    30 kilo üzeri Belarus gönderilerinize özel fiyatlar
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

Belarus Kargo

2. BELARUS KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Belarus’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56Euro’dan başlamaktadır.
    Belarus express kargo hizmeti, ekonomik fiyat avantajı sunmasının yanında, müşterilerine kaliteli hizmet de vermektedir. Belarus’a ortalama 0,5 kilogramlık bir paketin express kargo ile gönderim ücreti 13,56 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’nin tüm şehirlerinden Belarus’a ortalama 1-2 iş günü içerisinde kargolarınızı alıcısına ulaştırmaktayız. Belarus express kargo hizmeti kapsamında, kırılmaya veya çarpmaya bağlı zarar görecek hassas gönderilerinizin hasar görmeden taşınması sağlanmaktadır. Belarus express kargo hizmeti veren firmamız, kurumsal ve bireysel gönderileriniz için güvenli ve hızlı bir teslimat sunmaktadır.
    Türkiye’den Belarus’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Belarus Kargo

3. BELARUS KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Belarus’a kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Belarus’a doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Belarus’a gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Belarus Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Belarus’a kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Belarus’u seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Belarus’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belarus Kargo

3.2. Belarus Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Belarus’a kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Belarus’taki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Belarus’a 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Belarus Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Belarus Kargo

3.4. Belarus Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. BELARUS HAKKINDA

    Belarus, Kuzey Avrupa’da yer almaktadır. Başkenti Minsk’tir. Ülkenin toplam nüfusu 9,36 milyondur. Daralan bir nüfusa sahiptir. Ülkedeki doğum oranlarının sayısı ölüm oranlarının sayısından azdır. Bunun haricinde ülke dışına göç bulunmaktadır. Belarus’un denize kıyısı bulunmamaktadır. Ülke petrol ve diğer enerji kaynakları açısından zengin bir ülke konumunda değildir.

4.1. Türkiye Belarus İthalat-İhracat İlişkisi

    Belarus 2020 yılında toplam 29,17 milyar dolarlık ihracat ve 32,76 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Rusya, Çin, Almanya, Ukrayna ve Polonya ile kurmuştur. Türkiye 2020 yılında Belarus’a 602 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Belarus’a ihraç edilen başlıca ürünler; örme eşya, sentetik ve suni filamentler, makinalar, mekanik cihazlar ve aletler, meyveler ve sert kabuklu meyvelerdir. Türkiye 2020 yılında Belarus ’tan 176 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Belarus ’tan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; gübreler, demir-çelik, sentetik ve suni devamsız lifler, hububat ve organik kimyasallardır. İki ülke arasında 2020 yılında 780 milyon doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Belarus Kargo

4.2. Belarus Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Belarus iş yapma kolaylığı sıralamasında 49. sırada yer almıştır. Belarus’a ziyaret edecek Türk vatandaşlarından 30 güne kadarki ziyaretleri için vize şartı aranmamaktadır. Ülkede profesyonel işgücünün büyük bir kısmını kadınlar oluşturmaktadır. Ticari firmalar ile fiyatlar konusunda aşırı katı bir yaklaşım benimsemek tavsiye edilmez. Ticari görüşmelerinizde tercüman bulundurulması tavsiye edilmektedir.

4.3. Belarus’a Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Belarus’a kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Belarus arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Belarus’un ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Belarus Kargo

5. BELARUS KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Belarus’a kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Belarus’a kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Belarus’taki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Belarus’a kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Belarus’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Belarus seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Belarus’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.  

5.3. Belarus kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Belarus’a kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Belarus’a en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Belarus’a en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Belarus’a ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Belarus’a gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al