Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. FEDEX HAVA KARGO HİZMETLERİ

    Günümüz itibariyle Fedex hava kargo hizmetleri her zaman yoğun bir düzeyde talep görmektedir. Bu durum Fedex’in üst düzeyde bir hizmet sunma kabiliyetine sahip olmasından kaynaklanmaktadır. 1971 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan firmanın ilk merkezi Arkansas’tır. Daha sonraki süreçte firmanın merkezi Tennessee bölgesine tanışmıştır. Frederick W. Smith’in kurduğu kargo firması kısa bir süre içerinde dünya genelinde hizmet sunmaya başlamıştır. Fedex’le anlaşması bulunan Quick Shipper bu firmadan ayrıcalıklı fırsatlarla hizmet almanız noktasında alternatif fırsatları sizlerle buluşturmaktadır.
    Fedex başta Amerika Kıtası olmak üzere, Avrupa Kıtası, Afrika Kıtası, Asya Kıtası ve Büyük Okyanus bölgesinde hizmet sunma kabiliyetine sahiptir. Avrupa Kıtası’nda Fransa, Almanya ve İngiltere merkezli olarak hizmet sunan firma, Türkiye’de de kapsamlı bir yurtdışı kargo hizmetinin adresi konumunda yer almaktadır. Uluslararası kargo hizmetleri açısından iddialı bir konumda yer alan Fedex’in oldukça geniş kapsamlı bir uçak filosu bulunmaktadır. Fedex hava kargo hizmetleri konusunda üst düzeyde bir tecrübe elde etmek isterseniz Quick Shipper en mantıklı seçenek olarak karşınıza çıkacaktır.
    Fedex çok sayıda farklı model uçağı bünyesinde bulundurmaktadır. Bu durum firmanın uluslararası çapta kargo taşıma hizmetini etkili bir düzeyde sunuyor olmasını mümkün kılmaktadır. Ülkemizde uluslararası çapta kargo hizmeti sunabilme kabiliyetine sahip olan Quick Shipper kargo hizmeti konusunda profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır. Böylece tam da aradığınız hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahip olan firmamız, kargo hizmetinin hızlı ve güvenli bir şekilde sunulmasında sorumluluk üstlenmektedir.

Fedex Kargo Hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

1.1. Fedex Express Kargo Hizmeti

    Dünya çapında hizmet sunan Fedex express kargo hizmeti konusunda iddialı bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır. İlk olarak Federal Experess adıyla kurulan firmanın hem kara hem de hava yolu kargo transfer hizmetini etkili bir düzeyde sunduğu biliniyor. Lojistik sektörünün en tanınan markaları arasında yer alan kargo firmasının, geniş kapsamlı bir hizmete imzasını attığını da ifade edebiliriz. Kargo ihtiyacının hızlı ve güvenli bir şekilde karşılanması noktasında profesyonel çözümler sunan firmanın, ertesi gün teslimatlar konusunda üst düzeyde bir hizmet sunduğu bilinmektedir. Quick Shipper hızlı ve güvenli kargo teslimat çözümleri konusunda profesyonel hizmetleri sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Express Kargo Hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. Fedex ile Mikro İhracat Hakkında

    İnternetin yaygınlaşmasına paralel olarak Fedex ile mikro ihracat konusunda yoğun bir talebin bulunduğu bilinmektedir. Bilindiği üzere internet sayesinde günümüz koşullarında mikro çaptaki ihracat oranları sürekli yükselmektedir. Ağırlığı 300 kilogramın altında ve değeri 15 bin Euro’nun altında olan ürünlerin pratik bir şekilde uluslararası satışının sağlanması sistemine mikro ihracat denir. Fedex hava kargo hizmetleri sayesinde mikro ihracatın çok daha hızlı bir şekilde yapılması mümkün olmaktadır. Böylece ülkemizden de etkili bir düzeyde mikro ihracatın yapılması mümkün hale gelmektedir. Mikro ihracat çözümleri konusunda profesyonel bir hizmetin merkezinde yer alan Quick Shipper; mikro ihracat sürecinize her zaman destek olmaktadır.

Fedex ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Hava Kargo Hizmetleri

1.3. Fedex Fiyat Hesaplama

    Eğer bütçe dostu bir şekilde kargo göndermek istiyorsanız Fedex fiyat hesaplama konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Çünkü bu sayede kargonuzun ne kadara gönderileceğine dair daha isabetli bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu da bütçenize uygun bir şekilde kargonuzu gönderebilmeniz anlamına gelmektedir. Fedex’in fiyat hesaplamaları U.S. Gulf Coast (USGC) ortalaması üzerinden yapılmaktadır. Hesaplamalar haftalık olarak güncellenmektedir. USGC değeri ile ek ücret fiyatın belirlenmesinde etkili olmaktadır. Ek ücretleri ek yakıt ücreti olarak da tanımlamak mümkündür. Quick Shipper fiyat hesaplama konusunda ayrıcalıklı bir hizmet sunarak, bütçenize en uygun teklifleri sizlere buluşturmaktadır.

Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

1.4. Fedex Yakıt ve Ek Ücretler

    Uluslararası kargo firması olarak ün kazanan Fedex yakıt ve ek ücretler konusunda da alternatif seçenekler sunmaktadır. Firmanın fiyat politikası gündeme geldiği zaman karşımıza sürekli olarak güncellenen fiyat listesinden söz edebiliriz. Ayrıca firma fiyat listesini oluştururken para birimi olarak Doları kullanmaktadır. Dolayısıyla döviz kurundaki değişmeler, bu firmadan alacağımız hizmetin fiyatlarına da doğrudan etki etmektedir. Fiyat belirlenirken USGC değeriyle birlikte ek ücretler hesaba katılmaktadır. Burada mesafe arttıkça doğal olarak fiyat da artış göstermektedir. Yakı ve ek ücretler konusu teknik detayları içeriğinde barındırmaktadır. Bundan dolayı yakıt ve ek ücretler konusunda profesyonel bir destek almak şarttır. Quick Shipper profesyonel destek noktasında ayrıcalıklı fırsatları sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Yakıt Ek Ücreti ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Hava Kargo Hizmetleri

1.5. Fedex Hacimsel Ağırlık Hesaplama

    Volumetrik ağırlık formülünü kullanan Fedex hacimsel ağırlık hesaplama açısından da uluslararası kriterleri uygulamaktadır. Hacimsel ağırlık hesaplama işlemini; Uzunluk x Genişlik x Yükseklik / faktör sayısı olarak formülüze edebiliriz. Burada ölçü birimi olarak santimetre, faktör sayısı olarak da 5000 rakamı kabul edilmektedir. Bu tür hesaplar son derece titiz bir çalışmanın şart olduğu işlemlerdir. Bundan dolayı hesaplama işleminin isabetli bir şekilde yapılması için öncelikli olarak ölçümlerin doğru bir şekilde yapılması şarttır. Sonrasında işlem hatası yapılmaması da isabetli bir hesaplama işlemi için olmazsa olmaz bir kuraldır. Siz de hacimsel hesaplama işlemini ana sayfamızda yer alan bölümden pratik bir şekilde takip edebilirsiniz. Bu konuya daha detaylı bilgiler için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Fedex Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.6. Fedex Yurt Dışı Kargo Paketleme

    Kargo hizmetleri gündeme geldiği zaman Fedex yurtdışı kargo paketleme hizmetinin de üst düzeyde sunulmasının şart olduğu bilinmektedir. Kargonun güvenli bir şekilde teslimatının yapılması için öncelikli olarak sorunsuz bir şekilde paketlenmesi şarttır. Ayrıca uluslararası gönderiler için paketlemenin birtakım kriterlere uygun bir şekilde yapılması da gerekmektedir. Burada paketleme işlemi için tercih edilen malzemenin de kaliteli olması, paketlemenin daha üst seviyede yapılmasını mümkün kılmaktadır. Fedex hava kargo hizmetleri kapsamında nitelikli bir şekilde paketleme hizmeti de sunmaktadır. Üstelik firmanın küçük ölçekli işletmelere özel fırsatları da sunduğunu rahatlıkla ifade etmek mümkündür. Quick Shipper ile iletişime geçerek paketleme işlemine dair ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz!

Fedex Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Hava Kargo Hizmetleri

1.7. Fedex Konşimento Hizmeti

    Dünya çapında hizmet sunma kabiliyetine sahip olan Fedex konşimento hizmeti konusunda da titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Konşimento; taşıyıcının göndericiye verdiği yasal taşıma belgesine verilen isimdir. Bu belgede taşınan eşyanın türü ve miktarı yer almaktadır. Ayrıca konşimentoda eşyanın varış yerine dair ayrıntılar da yer almaktadır. Bununla birlikte kargo işlemlerinde konşimento belgesinin verilmesi yasal bir prosedürdür. Bundan dolayı söz konusu evrakın hatasız bir şekilde düzenlenmesi şarttır. Ancak bu sayede göndericinin güvenli bir şekilde hizmet alması mümkün hale gelecektir. Quick Shipper mikro ihracat sürecine her zaman olumlu yönde destek sunduğundan konşimento konusunda da ayrıntılı bilgileri sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Konşimento Hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.8. Fedex Gümrük İşlemleri

    Uluslararası gönderilerin profesyonel bir şekilde teslimatını yapan Fedex gümrük işlemleri konusunda da pratik bir hizmetin merkezinde yer almaktadır. Gümrükleme işleminin sorunsuz bir şekilde yapılması için konşimentonun eksiksiz bir şekilde doldurulmuş olması gerekmektedir. Yine konşimentoda yer alan bilgilerin doğru olması da şarttır. Ülkemize gelen ya da ülkemizden gönderilen tüm kargolar gümrük incelemesinden geçmektedir. Dolayısıyla gümrük işlemlerinin yasal bir zorunluluk olduğunu ifade etmek mümkündür. Burada ülkelerin gümrük kontrol listelerini gözden geçirmek, kargonuzu sorunsuz bir şekilde göndermenizi de mümkün kılacaktır. Quick Shipper gümrükleme işlemi konusunda titiz bir çalışmayı sizlerle buluşturmak konusunda iddialı bir konumda yer almaktadır.

Fedex Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Hava Kargo Hizmetleri

1.9. Fedex Yurtdışı Kargo Takip

    Üst düzeyde bir kargo hizmetini sunabile kabiliyetine sahip olan Fedex yurtdışı kargo takip hizmetleri konusunda da iddialı bir konumda yer almaktadır. Eğer gönderinizin nerede olduğunu merak ediyorsanız, gönderinizi anlık bir şekilde takip edebilirsiniz. Üstelik bunu tek bir tıkla bile yapabilirsiniz. Bunun için kargonuz teslim ettiğiniz zaman tarafınıza verilen kargo takip numarasını girmeniz yeterlidir. Kimi durumlarda kargo takip numarası yerine referans numarası da verilebilmektedir. Hem kargo takip numarası hem de referans numarası yardımıyla Quick Shipper internet sitesi üzerinden pratik bir şekilde kargonuzu takip edebilirsiniz. Böylece güvenli ve hızlı bir teslimat fırsatından yararlanabilirsiniz.

Fedex Hava Kargo Hizmetleri

    Fedex hava kargo hizmetleri konusunda her zaman üst seviyede bir hizmeti sunabilme kabiliyetine sahiptir. Özellikle yurtdışı kargo gönderileri açısından pratik çözümlerin merkezinde yer alan firmanın güvenli bir hizmet sunmak noktasında başarılı olduğunu ifade edebiliriz. Bu noktada yurtdışı gönderilerinizi güvenli bir şekilde gönderebilmeniz için öncelikli olarak özenli bir şekilde paketlemelisiniz. Bununla birlikte konşimentonun hatasız bir şekilde düzenlenmesine dikkat etmelisiniz. 
    Quick Shipper ile tam da talebinize uygun bir kargo hizmetini son derece pratik bir şekilde alabilirsiniz. Kargo hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde sunulması için bu alanda uzman olan bir firmanın tercih edilmesi şarttır. Quick Shipper alanında uzman olan personel yapısıyla titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Hava kargo hizmetleri konusunda Quick Shipper’i tercih edecek olursanız, tam anlamıyla üst düzeyde bir hizmetle tanışma fırsatını elde edersiniz. Ayrıcalıklı hizmetlerimizle tanışmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz!
 
Diğer yazılarımız için;
 
 
 
Anında Teklif Al Anında Teklif Al