Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS KARGO KİLOGRAM VE HACİM HESAPLAMA

    Gönderi fiyatının belirlenmesinde UPS kargo kilogram ve hacim hesaplama yöntemi etkili olur. Öncelikle standart bir tartı kullanılarak kargonun ağırlığı ölçülmelidir. Eğer küsuratlı bir sayı çıktıysa bu sonraki sayıya çıkarılmalıdır. Hacimsel ağırlık için ise paketlenen kutunun eni, boyu ve yüksekliği ölçülmelidir. UPS kargo hizmetini sorunsuz bir şekilde almayı istediğiniz zaman Quick Shipper profesyonel bir çalışmayı sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir. Quick Shipper kargo kilogram ve hacim hesaplama konusunda da titiz bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır.

UPS Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.1. Hacimsel Ağırlık Nedir? Hesaplama Yöntemi

    Yurtdışı kargo fiyatlandırması için öncelikle cevabının bilinmesi gereken soru hacimsel ağırlık nedir? Hesaplama yöntemi. Gönderilecek eşyanın gönderi aracında kapladığı alan hacimsel ağırlık olarak ifade edilir. Hacimsel ağırlık; EN x BOY x YÜKSEKLİK / 5000 formülü kullanılarak hesaplanır. Quick Shipper express kargo hizmeti alacağınız zaman hacimsel ağırlık hesaplama konusunda pratik çözümleri sizlerle buluşturmaktadır. Böylece mikro ihracat sürecinin profesyonel bir şekilde yönetilmesine destek olmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.2. Mikro İhracat Gönderilerinde Hacimsel Hesaplama

    Satış amacıyla gönderilen mikro ihracat gönderilerinde hacimsel hesaplama oldukça önemlidir. Paketin geçerli ağırlığı ile hacimsel ağırlığı kıyaslanır. Hangisi daha yüksek ise fiyatlandırmada bu ağırlık dikkate alınır. UPS uçak kargo hizmetlerini ayrıcalıklı bir şekilde almayı istediğiniz zaman Quick Shipper en mantıklı çözümlerin adresi konumunda yer almaktadır. Böylece uçak kargo fiyatları konusunda ayrıcalıklı fırsatlardan da yararlanmanız mümkün olacaktır.

UPS ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al