Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. FEDEX YAKIT EK ÜCRETİ VE EK ÜCRETLER HAKKINDA 

    Uluslararası kargo hizmetleri kapsamında Fedex yakıt ek ücreti ve ek ücretler hakkında birçok nokta merak edilir. kişiler sisteme girip gönderilere dair online fiyat hesaplaması yaparlar. İlk aşamada herhangi bir sorun yoktur. Çünkü ek ücretler hemen bu aşama hesaplanan fiyata yansıtılmaz. Hesaplama aşamasından sonra ortaya konulan fiyata dâhil edilir. Bu kapsamda istenilen ücretler ise firmanın standart sunduğu hizmetler için talep edilmez. Fedex, tarafından ek ücret talep edilen durumlar şöyledir;
•    Lokasyon dışı teslimat
•    Hafta sonlarında yapılan teslimat
•    Uzak bölgelere yapılan teslimat
    Yaşanan salgının dünya ekonomisini olumsuz etkilemesi ek ücret kavramın ortaya çıkmasında etkili oluştur. Firma, piyasalarda oluşan dengesizliklerden en az zararla çıkmak adına bazı adımlar atmak durumun kalmıştır. Bu kapsamda da Fedex kargo hizmeti sekteye uğramadan aynı profesyonellikte yapılmaya devam edilmiştir. Quick Shipper Fedex kargo hizmetlerinin geniş kapsamlı bir şekilde sunulmasında sorumluluk üstlenmektedir. Böylece gönderilerinizin güvenli bir şekilde teslim edilmesi noktasında profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

  Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

1.1. Fedex Yakıt Ek Ücreti Belirleyen Etkenler

    Bu konuda merak edilen soruları cevaplamak için Fedex yakıt ek ücreti belirleyen etkenler kısmına hâkim olmak gerekir. firma ek yakıt ücretleri noktasında ABD Guft Coast yakıt fiyatlarını baz alır. Baz alınan bu kritere göre haftalık olarak talep edilecek ek ücretler belli olur. Dolayısıyla ödenmesi gereken ücretin miktarı sürekli olarak değişir. Talep edilen ek ücretin oranı iste gönderi bölgelerine göre belirlenir. Uzak noktalara paketin ulaştırılması için harcanması gereken yakıt çok daha fazla olacaktır. Quick Shipper ek ücretlerin hesaplanması konusunda titiz bir çalışmayı sizlerle buluşturmaktadır. Böylece bütçenize uygun bir şekilde kargonuzu göndermenize aracılık etmektedir.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.2. Fedex Ek Ücreti Belirleyen Etkenler

    Taşıma yöntemleri ne olursa olsun bazı durumlarda Fedex ek ücreti belirleyen etkenler devreye girer. Firma istediği aşamada talep edeceği fiyata bunu yansıtabilir. Dolayısıyla ekleme sonrası, normal fiyat üzerinden artış olur. Ek ücretler üzerinde en etkili olan kriter ise büyüklük ve ağırlıktır. Mevcut ücret üzerine eklenecek bu miktar kilo baz alınarak belirlenir ve bu şekilde ekleme yapılır. Kilo fiyatı ise taşıma yapılacak bölgelere göre değişir. Bunun haricinde zamanlama da çok önemlidir. belirli dönemlerde gönderilerde yoğunluk yaşanır. Bu yoğunluk zamanları için talep edilen ek ücretlerde farklılaşabilir. Quick Shipper yurtdışı kargo ücreti konusunda avantajlı fırsatların adresi konumunda yer almaktadır.

 Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Fedex Yakıt ve Ek Ücret

1.3. Fedex Express Kargo Avantajları

    Yurtdışına gönderilmek isteniyorsa Fedex Express kargo avantajları mutlaka değerlendirilmelidir. Bu hizmet kapsamında gönderilmek istenen kargo en hızlı ve güvenli şekilde teslim edilebilir. Özellikle de yurtdışına kargo göndermek isteyenler zaman noktasında tereddüt yaşayabilirler. Firma bu konuda hızlı çalışma prensibi ve geniş hizmet ağıyla dikkat çekmeyi başarır. Teslimat süresi gönderi yerine göre ise değişlik gösterir. Express kargo hizmeti kapsamında Türkiye’den Avrupa ülkelerine 1 ila 3 iş günü içerisinde teslimat yapılabilir. Quick Shipper yurtdışı kargo avantajlarıyla ön plana çıkmaktadır.

1.4. Fedex Express Kargo Fiyatları

    Hızlı kargo avantajlarından faydalanmak isteyenler Fedex Express kargo fiyatları noktasında araştırma yaparlar. Fiyatların belirlenmesinde en etkili kriter ağırlıktır. Burada sınır ise 30 kg olarak çizilmiştir. Gönderi ağırlığının 30 kilodan az veya fazla olması fiyatın şekillenmesi üzerinde etkili olur. Ağırlık haricinde gönderi yeri yine önemlidir. Türkiye’den Almanya’ya gidecek bir paketle Amerika’ya gidecek paket için aynı ücret talep edilmez. Quick Shipper sayesinde Fedex Express kargo fiyatları konusunda cazip fırsatlarla tanışabilirsiniz!

Fedex Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al