Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. DHL ÖZET BEYAN

    Güvenli bir şekilde kargolarına sahip olmak isteyenlerin tercihi olan DHL kargo firması taşıma konusunda lider firmalar arasındadır. DHL kargo özet beyan sayesinde kargolarınız gümrükte takılmaz ve sorunsuzca geçebilir. Dünyanın her yerine kargolarınızı ve postalarınızı ulaştırabilecek şirketin mottosu insanları ve hayatları birleştirmek olan firma kendisine uzun süreler olarak çalışmak için bir lojistik ortağı arayan şirketler içinde idealdir. Quick Shipper özet beyan konusunda profesyonel personel yapısıyla etkili çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. Özet Beyan Nedir? Özet Beyan Verilme Sebebi?

    Gümrüğe girecek olan kargoların güvenli olup olmadıklarının incelenmesi için eşyaya ilişkin bilgilerin verilmesine özet beyan denilmektedir. Özet beyan ve özet beyan verilme sebebi genelde avantaj sağlamak içindir çünkü bu sayede gümrüğe giriş ve çıkışlar çok daha hızlı olmaktadır. 

DHL Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. Özet Beyan Düzenlenmesi ve Süresi

    Deniz taşımacılığında özet beyan düzenlemesi ve süresi genelde limana varmadan 24 saat öncedir. Hava taşımacılığında ise kısa mesafelerde uçağın havalandığı ana uzun mesafelerde ise havalimanına inilmeden 4 saat önce verilmektedir.  

DHL Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. Özet Beyan Verilmezse Cezası Var Mıdır?

    Özet beyan verilmediği taktirde genelde bahsi geçen eşyaya el konulmakta ve eşya mülkiyeti kamuya geçirilir. Bazı noktalarda özet beyan verilmezse cezası para cezası da olabilmektedir. Bütün bu bilgiler ışığında Quick Shipper yurtdışı kargo hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde sunulması konusunda titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Böylece yurtdışı kargo sürecinde herhangi bir olumsuz durum yaşamamanızı da mümkün kılmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

DHL Özet Beyan

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al