Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. TNT KONŞİMENTO 

    TNT vasıtasıyla yapılan bütün gönderimler için TNT konşimento gerekmektedir. Ürünün teslim edileceği ana kadar bulunması gereken bir evraktır. Eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulan konşimento ürünün güvenli ve hızlı bir şekilde alıcıya ulaşmasını sağlar. İçerisinde hizmete dair bütün bilgiler yer almaktadır. Ayrıca gümrük işlemlerinin de hızlı bir şekilde hallolmasını sağlamaktadır. TNT konşimento işlemleri için Quick Shipper profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.1. Konşimento Nedir?

    Taşıma senedi olarak da bilinen konşimento, ürüne dair bütün bilgilerin yer aldığı evraktır. Yükleyicinin bilgileri ve alıcının bilgileri detaylı bir şekilde bulunmaktadır. Aynı zamanda ürünün teslim alındığını gösteren ve alıcının isminin yazılı olduğu yasal bir evraktır. Yurt dışına gönderilecek herhangi bir kargoda yer alması gereken en önemli belgedir. 

TNT Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. TNT Konşimento Yapılması Gerekenler 

    Konşimento bir ürünün ilk noktasından son noktasına kadar geçen süreci belgeleyen bir evraktır. TNT konşimento için yapılması gerekenler arasında ilk olarak özel bir TNT gönderi numarasına sahip olmaktır. İçerisindeki bilgilerin mutlaka detaylı bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Konşimentoda yer alması gereken bilgiler şu şekilde sıralanabilir;
    İthalatçı ismi ve adresi
    İhracatçı ismi ve adresi
    Nakliye firmasının ismi ve adresi
    Gönderilen ürünün ağırlığı,maliyeti ve sayısı
    Yükleme ve varış yeri bilgisi
    Yükleme tarihi
    Ürün açıklaması ve paket sayısı
    Ödeme bilgileri
    İmza ve evrak düzenleme tarihi

TNT Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. TNT Gümrük İşlemleri ve Yurtdışı Kargo Takip 

    Yurt dışına gönderilen bir ürünün güvenliğini ve hızlıca ulaşmasını sağlamak için konşimento gerekmektedir. TNT gümrük işlemleri ve yurt dışı kargo takip hizmetlerini konşimento sayesinde kolaylıkla halletmektedir. Bu sayede zaman kayıpları önlenir. Kargo takip ise müşterinin hizmet hakkında bilgi almasını kolaylaştırır. TNT konşimento işlemleri için Quick Shipper profesyonel çözümleri sizlerle buluşturma kabiliyetine sahip bir platform olarak ön plana çıkmaktadır.

TNT Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

TNT Konşimento

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al