Almanya Amazon Kolay Teslimat | En Uygun Fiyat

Almanya Amazon Kolay Teslimat


Amazon, dünyanın en büyük e-ticaret platformları listesinin başlarında yer almaktadır. Amazon, en büyük olabilmek için hizmet sistemlerini titizlikle kurmuştur. Amazon hizmetlerini müşterileri ve satıcıları için olabildiğince kolaylaştırmıştır. Amazon’un satıcısı veya müşterisi olduğunuzda alışverişin ne kadar pratik gerçekleştiğini tecrübe edebilirsiniz. Kolay teslimat, satıcıların teslimatla ilgili problemlerini ortadan kaldıran bir hizmettir. Amazon, QuickShipper gibi bazı kargo hizmetleriyle anlaşma yapmaktadır. Yapılan bu anlaşma gereğince ürünler adresten alınır ve müşteriye ulaştırılır. Kargo ücreti, Amazon’un anlaşmalı fiyatları üzerinden hesaplanır. Anlaşma gereğince kargo ücretlendirmesi diğer hizmetlere nazaran daha uygundur. 
İşinizi büyütmek ve sorunsuz teslimat yapmak istiyorsanız QuickShipper servisiyle birlikte kolay teslimat hizmetinden yararlanmalısınız. Amazon kolay teslimat hizmeti aşama aşama gerçekleştirilir. Amazon kolay teslimatın aşamaları;

 

  1. Ürünlerin listelenmesi; Seller Central’a giriş yapılır. İşletme bilgileri güncellenir. Ardından ürün listesi kayıtları oluşturulur. Kaydı yapılan ürünlerinizi kendi deponuzda depolamalısınız. 
  2. Amazon kolay teslimat hizmetine kayıt olma; Seller Central ayarlar bölümüne girilir. Ardından hesap bilgisi ve kolay gönderi ayarlarına girilir. Kargo yöntemi olarak Kolay Gönderi seçilir. Ürünlerin bulunduğu deponun adresi girildikten sonra kaydedilir. 
  3. Teslimatın planlanması; Sipariş geldiğinde satıcı maille Seller Central üzerinden bilgilendirilir. Maille alınan bildirimler üzerine sipariş yönetim sayfasından siparişlerin gönderimi kolayca planlanır. Planlama yaparken sistem otomatik olarak kargo etiketi oluşturur. QuickShipper ürünü, etiket üzerindeki bilgilere uygun olarak yönlendirir. 
  4. Hazırlanan ürünün adresten alınması ve kargoya hazırlanması; Sistem üzerinden oluşturulan kargo etiketi, satıcı tarafından paketlenen ürünlere yapıştırılır. Bu aşamada teslimat için en iyi rotanın seçilmesi çok önemlidir. QuickShipper aldığı paketler için en iyi rotayı oluşturur. Rotayı oluştururken satıcının ve alıcının konumu dikkate alınır. Belirlenen gün ve saatte paketin alınması için kargo servisiyle iletişime geçmeniz gerekecektir. Kargo hizmetinin en yakın konumdaki şubesinden gelen elemanlar paketi alarak ulaştırılacak adrese uygun konuma ulaştırır. 
  5. Ürünlerin alıcıya teslim edilmesi; kargo hizmeti gönderiyi aldığında bir takip kodu oluşturur. Alıcılar takip kodunu kullanarak paketin nerede olduğunu kolaylıkla takip edebilirler. Siparişin zamanında alıcıya ulaştırılması satıcının puanını artırır.     Puanın yüksek olması daha fazla sipariş alınmasına yardımcı olacaktır. Yani ürünlerinizi doğru teslimat yöntemiyle ulaştırmanız satışlarınızı doğrudan etkileyecektir. 

Kolay gönderi ve teslimat hizmetinden yararlanabilmek için ek bir ödeme yapılmaz. Kolay gönderi ile ulaştırılan ürün iade edilirse Amazon müşteriye bir iade etiketi oluşturur. Ön ödemeli olan bu iade etiketi için herhangi bir iade ücreti talep edilmez. Bu durum sadece Amazon Kolay Gönderi servisinde yararlananlar için geçerlidir. Alıcılar kolay gönderi iade etiketi kullandığında iade ücreti alınmaz. 


Amazon Kolay Gönderi servisinin detayları, müşteri hizmetlerindeki deneyimli temsilciler tarafından yönlendirilir. Alıcılar, ürün hakkında özel sorular sormak istediğinde sistemdeki alıcı ile satıcı arasında gerçekleşen mesajlaşma özelliği kullanılır. Ürün iade edilmek istendiğinde alıcılara müşteri hizmetlerindeki temsilciler destek olur. İade edilen ürünler, Amazon’un iade politikası gereğince otomatik olarak onaylanır. Onay sonrasında sistem alıcıyla ön ödemeli iade etiketi oluşturarak iadeyi kolaylaştırır. 


Amazon Kolay Gönderi servisi, satıcının işlerini kolaylaştıracak çeşitli imkanlar sunmaktadır. Bunlardan biri de teslim siparişi oluşturulan paketin satıcının deposundan alınmasıdır. Kargo servisi, depoya yakın lokasyondaki kuryeleriyle paketi belirlenen tarih ve saatte alır. Teslim saatini satıcı olarak siz belirleyebilirsiniz. QuickShipper kargo servisiyle görüşerek daha sonraki kargoların teslim saatini ayarlayabilirsiniz. Teslim saati Amazon üzerinden belirlenemez. Sadece kargo servisiyle görüşerek belirleyebilirsiniz. Teslimat saatinin önceden belirlenmesi paketlerin sistemli bir şekilde alıcıya ulaşmasını sağlayacaktır.