Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS HAVA KARGO HİZMETLERİ

    UPS firması müşterilerin kargolarını kapıdan kapıya iletebilmektedir. Globalleşen dünyada deniz aşırı ülkelerde ki firmalarla ihracat yapmakta mümkün hale gelmiştir. UPS express kargo hizmetleri ile küçük paketler, belgeler rahatlıkla kısa sürelerde gönderilebilir. Bu hizmetin dışında havaalanından hava alanına gönderim seçeneği de bulunmaktadır. Quick Shipper tam da bu kapsamda UPS kargo hizmetini profesyonel bir düzeyde almanız noktasında iddialı bir konumda yer almaktadır.
    3 ile 5 işgünü içinde yapılabilen bu gönderimde paletli ürünler ve serbest gönderilerin iletilmesi mümkün olmaktadır. Farklı seçenekleri ola hava kargo hizmeti eşya gönderimleri ve acil olmayan kargoların iletilmesinde uygun maliyetli ve hızlı bir çözümdür. Quick Shipper UPS hava kargo hizmetlerini ayrıcalıklı bir şekilde almanız noktasında çözüm odaklı bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.

UPS Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. UPS Express Kargo Hizmeti

    Her ne kadar birçok farklı gönderim çeşidi olsa da artık günümüzde şirketler için hız büyük önem kazanmıştır. Express kargolarda boyut ve ağırlık oranları farklı bir şekilde yapılmaktadır. Ama UPS express kargo hizmeti gibi gelişmiş hizmetler özellikle şirketlere oldukça fayda sağlamaktadır. Bu yöntemle yurtiçinde aynı gün teslim yapılabilmesi mümkün hale gelmiştir. Avrupa ve Ortadoğu’nun birçok noktasına ise 2 gün içinde teslimat yapılabilmektedir. Uçak kargo ağının gelişmesiyle de daha çok noktada express kargo hizmeti verilmeye başlanmıştır.

UPS Express Kargo Hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. UPS Ekonomi Express Kargo Hizmeti

    Hızlı kargo gönderimi sağlayan UPS ekonomi express kargo hizmeti belirli kurallara tabidir. Paketlerin ağırlığı 70 kilodan fazla olmamalıdır. Paketin uzunluğunun ve genişliğinin toplamı en fazla 400 cm olmalıdır. Uzunluğu ise 274 santimden fazla olamaz. Eğer paketleriniz bu sınırları aşarsa bu noktada fiyatlar yükselmeye başlayacaktır. Genelde bu sınırların üstünde bir kargo tespit edildiğinde müşteriye uçak kargo hizmetini alması önerilmektedir. Uçak kargo hizmeti de neredeyse express kargo hizmeti kadar hızlı ve güvenilirdir. 

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

UPS Hava Kargo Hizmetleri

1.3. UPS ile Mikro İhracat

    Küçük şirketlerin ve KOBİ’lerin avantajlı şekilde gönderim yapmasını sağlayan UPS ile mikro ihracat ile gönderim yapılacak kargo en fazla 300 kilogram ağırlığında olmalıdır. Eğer kargonuz ağırsa değeri 15 bin Euro’yu geçmemelidir. Bu şekilde yapılan ihracatta gümrük işlemlerinde kaynaklanan masraflar şirkete yansıtılmaz. Ayrıca gümrük işlemleri çok daha kolay olur. UPS gibi elektronik ticaret belgesi düzenleyebilen firmalar sayesinde bürokratik engellerle uğraşmadan kolayca gönderimlerinizi yaparsınız. Ülkemizden Avrupa’ya bu yöntemle birçok gönderim yapılmaktadır.  

UPS ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.4. UPS Kargo Fiyatları ve Hesaplama

    Global şekilde hizmet veren UPS kargo fiyatları ve hesaplama konusunda müşterilerine yardımcı olmaktadır. Bu sayede müşteriler ürünlerini ne kadar göndereceklerini hızlı şekilde öğrenip ilerde sürprizlerle karşılaşmaktan kurtulmaktadır. UPS firmasının kendi sitesinde yer alan hesaplama aracında öncelikle kargonuzun yurt içi ya da yurtdışı gönderileceğini seçersiniz. Daha sonra kargonuzun ölçülerini ve ağırlığını girerseniz. Hesapla dedikten sonra ortalama fiyat karşınıza çıkar. Hesaplama aracını kullanmadan önce bilmeniz gereken kargonuzun ağırlığı arttıkça ödemeniz gereken fiyatta artacaktır. Quick Shipper kargo fiyatları konusunda cazip fırsatların adresi konumunda yer almaktadır.

UPS Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.5. UPS ile Kargo Takip ve Gümrükleme

    Kargoların hızlı bir şekilde iletilmesi için UPS ile kargo takip ve gümrükleme işlerini paylaşabilirsiniz. UPS kargo firması isterseniz size bir yekli belgesi gönderecektir. Bunu eksiksiz doldurduğunuz taktirde firma sizin adınıza gümrük işlerini üstlenir ve sizi bürokratik işlemlerle uğraşmaktan kurtarır. Ama ürününüzün gümrüğe tabi olup olmadığını önceden kontrol etmeniz şarttır. Gönderim işleminden sonra siz bir barkod numarası verilir. Bu numara ile UPS sitesi üzerinden kargolarınızı takip edebilirsiniz. Siz de Quick Shipper anında teklif al fırsatından yararlanarak, güvenli ve hızlı bir kargo hizmetiyle tanışabilirsiniz!

UPS Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Hava Kargo Hizmetleri

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al