Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. DHL KONŞİMENTO

    Dünya çapında gönderim yapan ve çevrecilikten sürdürülebilirliğe kadar pek çok dikkatli bir şekilde çalışmalarını yürüten DHL konşimento konusunda önem vermektedir. Çünkü kilometrelerce uzağa giden kargoların güvenli şekilde teslim edilebilmeleri için belgelerin tam ve eksiksiz olması gerekliliklerin başında gelmektedir. Bu nedenle taşımacılıkta ki kıymetli evraklardan birisi olan konşimento özenli şekilde her kargo için doldurulmaktadır. Yurtdışı kargo hizmeti gündeme geldiği zaman karşımıza hassas bir süreç çıkmaktadır. Quick Shipper yurtdışı kargo ve express kargo hizmetlerinin uluslararası kalite standartlarında sunulması konusunda her zaman sorumluluk üstlenmektedir.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.1. Konşimento Nedir?

    İsmi taşıma senedi olarak da geçen konşimento nedir merak edenler için birçok değerli bilgiyi barındıran evrak diyebiliriz. Genelde konşimentoların üzerinde ithalatçı ve ihracatçı bilgileri, gönderime aracılık yapan nakliye firmasına ait bilgiler gibi oldukça detaylı bilgiler yer almaktadır. Belge üzerinde ki yanlışlar cezai yaptırıma tabi olduğundan dikkatli şekilde doldurulmalıdır. Quick Shipper konşimento belgesinin sorunsuz bir şekilde oluşturulmasında sizlere destek olmaktadır. Böylece herhangi bir olumsuz durumun da önüne geçmektedir.

DHL Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. DHL Konşimento Yapılması Gerekenler

    Alıcıyı bilgilendirme özelliğinin yanında malların gümrükten alınması içinde gerekli olan DHL konşimento yapılması gerekenler başında dikkatli şekilde doldurulması gelmektedir. Doldurulduktan sonra mutlaka gerekli imzalar atılmalıdır. Günümüzde imzalar artık dijital olarak atılmaktadır. Konşimento hazırlandıktan sonra takip numarası belirlenmektedir. Üzerinde yer alan bilgiler kargonun sorunsuz bir şekilde ulaşmasını sağladığından birçok firma dijital olarak konşimento hazırlamayı tercih etmektedir. 

DHL Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. DHL Gümrük İşlemleri ve Yurtdışı Kargo Takip

    Kargo takip için DHL kendi sitesini ziyaret etmek yeterlidir. Site üzerinde bulunan DHL gümrük işlemleri ve yurtdışı kargo takip sayfasına sizin için özel olarak çıkarılmış olan takip numarasını girdikten sonra kargonuzun son konumu hakkında bilgi edinmeniz mümkün olur. Kargo takip numarası alındıktan sonra en fazla 2 gün içinde takip faaliyetlerini izlemek mümkün hale gelir. Eğer takip numaranız yoksa gönderici kişiyle iletişime geçmenizi öneririz. DHL yurtdışı kargo hizmetlerine ayrıcalıklı bir şekilde sahip olmayı istiyorsanız Quick Shipper en mantıklı seçenek olarak karşınıza çıkacaktır! Çünkü platformumuz express kargo hizmeti konusunda profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

DHL Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

DHL Konşimento

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al