Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. HAVA YOLU TAŞIMACILIĞI

Hava yolu taşımacılığı hizmeti söz konusu olduğu zaman hem hızlı hem de güvenli bir taşımacılık hizmeti karşımıza çıkmaktadır. Özellikle hava yolu taşımacılık firmaları sayısının son zamanlarda etkili bir düzeyde artış gösteriyor olması; karşımıza geniş kapsamlı bir çalışma alanını çıkarmaktadır. Tam da bu noktada hava yolu lojistik firmaları tercihlerine dikkat ediyor olmak; beraberinde çok önemli kazanımları getirmektedir. Bu durumun doğal sonucu olarak son zamanlarda hava yolu nakliye firmaları sayısı da her geçen gün itibariyle artış göstermektedir.

Hava yolu taşımacılığı, insanları veya kargoları taşımak için uçakların kullanıldığı bir taşımacılık hizmetidir. Hava taşımacılığı endüstrisi, havacılık endüstrisinin bir bileşeni ve taşımacılığın bir alt kümesidir. Dolayısıyla son zamanlarda havayolu taşımacılığının etkili bir düzeyde gelişim gösterdiğini rahatlıkla ifade etek de mümkün olmaktadır. Bu aşamada hava yolu taşımacılık firmaları tercihlerinde dikkatli davranıyor olmak her zaman önerilmektedir. Ancak bu sayede tam olarak beklentilerinizi karşılayacak olan bir hizmetin varlığından söz ediyor olmak mümkün olacaktır.

Hava yolu taşımacılık hizmeti hem iç hat uçuşlarını ve hem de uluslararası uçuşları içerir. Tarifeli olmayan havayolu hizmeti, önceden rezerve edilmesi gerekmeyen iş jetleri ve diğer özel uçuşları içermektedir. Charter uçuşları genellikle şirketler tarafından insanları çok önceden ayarlanmış etkinliklere taşımak için rezerve edilir. Bu noktada son zamanlarda havayolu nakliye firmaları üst düzeyde bir hizmeti sunmak konusunda titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Tüm bu bilgiler ışığında günümüz koşullarında bu tarz hizmetlerin üst düzeyde kalitede sunulduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

Hava yolu taşımacılık hizmetleri, gönderici tarafından hiçbir navlun ücretinin ödenmediği, ancak ağırlık başına maliyet esasına göre veya bazı özel sabit oranlara göre ücretlendirilen malların uçakla taşınmasıdır. Bu nakliye yöntemi, otomobiller veya bilgisayarlar gibi yüksek değerli ürünler için yüzey nakliyesinden daha hızlıdır. Ayrıca hava yolu taşımacılığı yöntemi hız ve güvenlik konusunda da üst düzeyde bir etkiye sahiptir. Bu durumun doğal sonucu olarak son zamanlarda havayolu taşımacılık hizmetinin geniş kapsamlı bir hizmetin sunulmasında kritik bir etkiye sahip olduğunu ifade edebiliriz.

Your browser does not support the video tag.

2. HAVA YOLU LOJİSTİK FİRMALARI

Özellikle profesyonel hava yolu lojistik firmaları sayesinde tam olarak talebinize uygun olan bir hizmeti almanız mümkün olacaktır. Hava yolu taşımacılığı, bir ara havalimanında aktarmaya ihtiyaç duymadan bir noktadan diğerine doğrudan sevk edilmesi, gecikmeden bir uçağa yüklenebilmesinden yararlanılan bir hizmet alanıdır. Hava taşımacılığı, yolcuların ve eşyaların uçakla taşınması olarak da tanımlanmaktadır. Havayolu taşımacılığının iki genel kategoriye ayrılması mümkündür. Bunlar; genellikle havayolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli hizmetler ve charter ve hava taksilerini içeren tarifesiz hizmetlerdir.

Günümüz itibariyle havacılık endüstrisinin gelişiyor olması; hava yolu lojistik şirketleri sayısını da arttırmaktadır. Havacılık endüstrisinin 2 ana alanı vardır. Bunlar sivil havacılık, askeri havacılık alanıdır. Sivil havacılık, askeri amaçlara hizmet etmeyen tüm uçuşlar olarak tanımlanmaktadır. Askeri havacılık, uçakların saldırı amaçlı veya askeri bir görevi olanlar için kullanılmasıyla ilgilenir. Bu noktada havayolu lojistik firmaları da sivil havacılık endüstrisinin vazgeçilmez bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır. Dolayısıyla bu tarz hizmetlerin üst düzeyde kalitede alınması için mutlaka profesyonellerden hizmeti almak şarttır.

Günümüz itibariyle hava yolu taşımacılığı hizmeti almadan önce dikkatli bir araştırma sürecini yakından takip ediyor olmak her zaman önerilmektedir. Bir havayolu taşımacılık firmasına karar vermeden önce göz önünde bulundurulması gereken birçok faktör vardır. Mesela tercih ettiğiniz taşımacılık firmasının güvenli bir şekilde hizmet sunuyor olmasına dikkat etmek durumundasınız. Yine tercih ettiğiniz havayolu lojistik firmasının fiyat tercihlerine de dikkat ediyor olmanız şarttır. Bu aşamada lojistik fiyatları havayollarına ve varış noktalarına göre değişir ancak genellikle yoğun sezonda artış göstermektedir.

Hava taşımacılığı, insanların ve eşyaların uçakla taşınması süreci olarak tanımlanmaktadır. Hava taşımacılığı, ticari uçaklar ve kargo uçakları, askeri hava taşımacılığı ve özel hava kiralama dahil olmak üzere çok çeşitli alt türleri içermektedir. Dolayısıyla hava yolu lojistik hizmetleri söz konusu olduğu zaman karşımıza geniş kapsamlı bir faaliyet alanının çıkıyor olması; gayet olağan bir durumdur. Havayolu lojistik hizmetleri özel kullanım için tüm uçağın kiralanmasından ticari bir havayolunun hava taksi operasyonlarına, yangınla mücadele ve çalı uçuşları gibi hava çalışmalarına kadar geniş bir hizmet yelpazesini içermektedir.

 

Parsiyel Taşımacılığı

 

3. HAVA YOLU NAKLİYE FİRMALARI

Hava taşımacılığı son derece önemlidir. Çünkü insanların kötü hava koşulları nedeniyle gecikmeler veya karayolları ve demiryollarındaki trafik sıkışıklığı nedeniyle dünyanın herhangi bir yerine hızlı bir şekilde seyahat etmelerini sağlar. Ayrıca şirketlerin malları hızlı bir şekilde hareket ettirmelerine yardımcı olurken, onları hırsızlık veya kara taşımacılığı sırasında oluşabilecek hasarlardan korur. Hava yolu nakliye firmaları sayesinde eşyaların bir yerden farklı bir adrese güvenli bir şekilde nakledilmesi mümkün olmaktadır.

Hava taşımacılığının avantajı, hem yurtiçi hem de uluslararası seyahat için kullanılabilmesidir. Aynı zamanda yüksek bir hıza sahiptir. Bu da yolda çok fazla zaman harcamanıza gerek olmadığı anlamına gelir.  Bugün hava taşımacılığı, karayolu ve demiryolunun ardından dünyanın en büyük üçüncü ulaşım şeklidir. Dolayısıyla günümüz koşullarında havayolu nakliye firmaları geniş kapsamlı bir şekilde hizmet sunmak konusunda titiz bir çalışmaya imza atmaktadır. Bu durum karşımıza son derece güçlü bir sektörün çıkmasını da mümkün kılmaktadır.

Hava taşımacılığı, deniz veya kara yoluyla değil, hava yoluyla malların ve eşyaların taşınmasını ifade etmektedir.  Günümüzde faaliyette olan birçok uçak türü vardır. Bir motor tarafından sürüldüğünde aerodinamik kaldırmadan kaldırma oluşturan sabit kanatlı uçaklar, kanatlarının dönüşünden kaldırma oluşturan helikopterler ve diğer rotorlu taşıtları gibi. Dolayısıyla günümüz koşullarında hava yolu lojistik firmaları söz konusu olduğu zaman karşımıza son derece profesyonel bir süreç çıkmaktadır.  Bu aşamada firma tercihine dikkat ediyor olmak; beraberinde önemli kazanımları getirmektedir.

 

 

Anında Teklif Al Anında Teklif Al