Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. DHL KARGO KİLOGRAM VE HACİM HESAPLAMA

    Hacim hesaplama yöntemleri sayesinde gönderim yapmak isteyen kişiler hızlıca kargolarını ortalama ne kadar ücrete göndereceklerini öğrenebilmektedir. Bu noktada DHL kargo kilogram ve hacim hesaplama aracında gönderim tipi ve kargonun özellikleri büyük önem taşıdığını söyleyebiliriz. Çünkü taşıma esnasında kargonun ne kadar alan kaplayacağı oldukça önemlidir. 
    Eğer gönderinin hacmi kadar kilosu da fazla olursa bu durum maliyetleri oldukça artıracaktır. Quick Shipper DHL hava kargo hizmetine ayrıcalıklı bir şekilde sahip olmanız noktasında üst düzeyde bir çalışmayı sizlerle buluşturmaktadır. Böylece DHL yurtdışı kargo hizmetine ayrıcalıklı bir şekilde sahip olabilirsiniz!

DHL Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.1. Hacimsel Ağırlık Nedir? Hesaplama Yöntemi

    Hacimsel ağırlık kargonun kapladığı alana denilmektedir. Hacimsel ağırlık hesaplama yöntemiiçin EN x BOY x YÜKSEKLİK/HACİMSEL BÖLEN (5000) formülü kullanılmaktadır. Eğer bu formülle uğraşmak istemezseniz Quick Shipper kendi sitesinde hacim hesaplama aracı bulunmaktadır. Quick Shipper hacimsel ağırlık hesaplama konusunda deneyimli kadrosuyla hizmet sunmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.2. Mikro İhracat Gönderilerinde Hacimsel Hesaplama

    Express kargo gönderimlerde ağırlık ve boyut sınırlamaları bulunmaktadır. Kullanılan uçağa göre değişmekle birlikte mikro ihracat gönderilerinde hacim hesaplama yapıldığında 30 kilogramın üzerinde eşyalar kabul edilmemektedir. Boyut olarak da 180 x 240x270 ölçülerinden büyük olan gönderiler taşınmamaktadır. Quick Shipper sayesinde DHL kargo hizmetini bütçe dostu bir şekilde alabilirsiniz. Böylece ekonomi express kargo hizmeti profesyonel bir düzeyde alma imkanına da sahip olursunuz!

DHL ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

DHL Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al